Skip to content

Advocaat-stagiair Transport & Trade

Rotterdam, Zuid-Holland, NetherlandsTransport & Trade

Position

Binnen de vakgroep Transport & Trade hebben wij ruimte voor twee advocaat-stagiairs!


AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 500 advocaten, fiscalisten, notarissen en support in Nederland, België en Luxemburg. Wij zijn voor onze cliënten de gateway in, van en naar de Benelux. De vakgroep Transport & Trade staat al jaren aan de top van de markt. De advocaten houden zich bezig met alle aspecten van het internationale vervoer- en handelsrecht: weg-, zee-, spoor-, binnenvaart- en luchtvervoer en ook internationale handel, containerterminals, offshore, jachtbouw en scheepsfinancieringen.


Oorspronkelijke oplossingen. Dat is waar de internationale transport- en handelssector om vraagt. Het Transport & Trade-team van AKD heeft een eersteklas reputatie in het bieden van juridische oplossingen en risicomanagement. Onze specialisten hebben de afweging van kansen en risico's duidelijk voor ogen, en zijn betrokken geweest bij grensverleggende zaken.


Wil jij graag deel uitmaken van ons ambitieuze Transport & Trade team binnen een dynamisch advocatenkantoor? Dan is deze vacature voor advocaat-stagiair in Rotterdam perfect voor jou!


Wil je meer lezen over AKD of wat ons T&T team precies doet en met wie je samen gaat werken? Neem gerust een kijkje op onze website

Job requirements

De ideale kandidaat voor deze positie

  • heeft een recent behaalde juridische master of verwacht deze binnenkort af te ronden;
  • heeft een uitmuntende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
  • is gericht op samenwerking, heeft gevoel voor humor en beschikt over een gezonde dosis zelfspot; en
  • is leergierig en ondernemend ingesteld. 


Van AKD krijg jij:

dus écht een mooie baan in een energieke omgeving met mooie ontwikkelmogelijkheden en een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. AKD is een ambitieuze organisatie en zorgt goed voor (de onderlinge binding tussen) haar medewerkers. Daarnaast ontvang je van ons een uitgebreid pakket aan thuiswerkmiddelen (zit-sta bureau, iPhone, laptop etc.).

AKD biedt jou – naast de beroepsopleiding advocatuur – een hoogwaardig opleidingsprogramma: ‘de AKDMY’. De opleidingskeuzes die je op verschillende momenten in je carrière maakt, is bij AKD per persoon verschillend, afhankelijk van je persoonlijke- en professionele ontwikkeling en ambitie. Ook heeft AKD een Young Business Club, die verschillende interne en externe activiteiten organiseert.


AKD's centrale legal selectieproces

Meer informatie over ons centrale legal selectieproces vind je hier. Een selectieassessment maakt onderdeel uit van de procedure.
Tevens maakt een uitgebreide pre-employmentscreening onderdeel uit van onze (selectie)procedure.


AKD schenkt aandacht aan het versterken van Diversity, Equality and Inclusion (DEI). Iedereen mag bij ons zichzelf zijn en wij schenken aandacht aan ieders talent.


Details

Rotterdam, Netherlands
Transport & Trade

or