Skip to content

Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht

Eindhoven, Noord-Brabant, NetherlandsBanking & Finance / Corporate Restructuring

Position

Heb jij passie voor het notariële vak, en ambieer jij een top carrière bij een van de grotere kantoren dan hebben wij een mooie kans voor een Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht in het team van Rutger van Thiel in Eindhoven.


AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 500 advocaten, fiscalisten, notarissen en business staf in Nederland, België en Luxemburg. Het notariaat telt ruim 30 (kandidaat-) notarissen en zij zijn actief binnen het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht.


Rutger is toegevoegd notaris en partner bij AKD. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Rutger adviseert (beursgenoteerde) nationale en internationale ondernemingen, familiebedrijven en financiële instellingen over (internationale) structuren en structurering van transacties bij joint ventures, fusies en overnames. 


Je komt terecht in een klein en hecht team met een informele cultuur en een prettige en positieve werksfeer. Wij delen een nuchtere houding, gedrevenheid en passie voor onze OndernemingsrechtpraktijkJe werkt samen in diverse multidisciplinaire teams met andere specialisten van AKD (advocaten en fiscalisten).


Dit is de perfecte plek om je verder te ontwikkelen als kandidaat-notaris! AKD biedt jou een hoogwaardig opleidingsprogramma ‘de AKDMY’. De opleidingskeuzes die je op verschillende momenten in je carrière maakt, is bij AKD per persoon verschillend, afhankelijk van je persoonlijke- en professionele ontwikkeling en ambitie.

Job requirements

De ideale kandidaat voor deze positie

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring als kandidaat-notaris; ervaren kandidaat-notarissen worden ook uitgenodigd om te solliciteren;
  • Is aantoonbaar geïnteresseerd in ondernemingsrecht;
  • Is net als AKD toegankelijk, energiek, betrokken, heeft ambitie en staat voor kwaliteit;
  • Beschikt over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, en;
  • Is accuraat.


Van AKD krijg jij:
Naast deze mooie baan met volop ontwikkelmogelijkheden, een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Daarbij 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband), pensioenregeling, ruime voorzieningen aan thuiswerkmiddelen, en reiskostenvergoeding. 


AKD's centrale legal selectieproces

Een sollicitatieproces duurt bij ons maximaal 1 maand. Meer informatie over ons centrale legal selectieproces vind je hier. Een selectieassessment maakt onderdeel uit van deze procedure. Tevens maakt een uitgebreide pre-employmentscreening onderdeel uit van onze (selectie)procedure.


AKD schenkt aandacht aan het versterken van Diversity, Equality and Inclusion (DEI). Iedereen mag bij ons zichzelf zijn en wij schenken aandacht aan ieders talent.

Details

Eindhoven, Netherlands
Banking & Finance / Corporate Restructuring

or