Skip to content

Recruitment Lead

Rotterdam, Zuid-Holland, NetherlandsBusiness Support - People

Position

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 560 advocaten, fiscalisten, notarissen en support in Nederland, België en Luxemburg. Weet jij – als onze nieuwe Recruitment Lead het talent te vinden wat bij onze ambities past?


Je wordt onderdeel van Talent Acquisition, dat in totaal bestaat uit drie personen. Dit team heeft ambitieuze doelstellingen en we gaan voor verfrissing, actie en resultaat! Daarom hebben we meer ruimte in het team en dus ruimte voor jou. We vragen jou om consultieve ondersteuning te bieden aan alle vestigingen voor, tijdens, maar ook na wervingsprocedures.


Wat ga jij doen?

Als Recruitment Lead word je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van starters en ervaren advocaten, fiscalisten, kandidaat-notarissen, en paralegals.


 • Beheren van end-to-end wervingscyclus en het optimaliseren van de candidate journey;
 • Werven en selecteren van juridische professionals. Je weet hiervoor de juiste kanalen in te zetten en je bent in staat om talentpools op te bouwen, en deze up-to-date te houden;
 • Als Recruitment Lead begeleid je onze 2 campus recruiters en leid je ze verder op;
 • Actief (en het liefst creatief!) meedenken over de invulling van arbeidsmarkt- en social mediacampagnes, maar ook over vernieuwende wervingsmethoden, waarmee AKD het juiste talent weet te bereiken en aan te trekken;
 • Jij bent hét aanspreekpunt van de hiring managers, werving- en selectiebureaus’s en kandidaten;
 • Stakeholdermanagement is ook een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden en je weet jouw communicatie dan ook aan te passen aan alle lagen en wensen binnen onze partnerorganisatie goed in te schatten;
 • Je bent de verantwoordelijke projectmanager voor het Hire Higher project van recruitment.

Job requirements

De ideale kandidaat voor deze positie:

 • heeft minimaal een bachelor- of masteropleiding afgerond;
 • brengt gedegen ervaring en een bewezen track record in recruitment delivery;
 • heeft een stevige persoonlijkheid, overtuigingskracht en voelt zich thuis in een grote professional services firm;
 • is ervaren met het werken met Linkedin Recruiters Seat.

Wat krijg jij?

Werken bij AKD betekent werken in een diverse en uitdagende omgeving. De lat ligt hoog, de druk kan groot zijn, maar het geeft energie om met zoveel collega’s te werken aan de toekomst van ons kantoor.

We bieden je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden (27 vakantiedagen, pensioenregeling, laptop, iPhone, ruime voorzieningen aan thuiswerkmiddelen en reiskostenvergoeding).

Vanaf jouw eerste werkdag kun jij aan de slag met jouw eigen opleidingsprogramma, dat je zelf kunt samenstellen.

Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Rotterdam met een waanzinnig uitzicht over de stad.

Omdat we 6 verschillende kantoren hebben in de Benelux behoort regelmatig reizen naar de verschillende kantoren tot je standaard werkzaamheden.


Diversiteit en inclusiviteit
Een uitgebreide pre-employmentscreening maakt ook onderdeel uit van onze (selectie)procedure.

AKD schenkt aandacht aan het versterken van Diversity, Equality and Inclusion (DEI). Iedereen mag bij ons zichzelf zijn en wij schenken aandacht aan ieders talent.

Details

Rotterdam, Netherlands
Business Support - People

or