Skip to content

Secretaresse / Vakgroep Assistent advocatuur Bouw & Vastgoed Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant, Netherlands€2,427 - €3,843 per monthOffice Support

Position

Ben jij een meedenker, zie jij het werk dat er ligt en zet jij je graag met enthousiasme in voor je baan en werkgever? Ben jij niet bang om initiatief te nemen én ben je nieuwsgierig naar een ondersteunende functie bij een top advocaten- en notarissenkantoor in Nederland? Kom dan bij ons werken!

Onze vestiging in Eindhoven zoekt een toegewijde assistent die onze vakgroep Bouw & Vastgoed komt versterken.
In deze functie werk je met één directe collega voor 18 advocaten die gespecialiseerd zijn in het bouw- en vastgoedrecht. Samen zorgen jullie voor uitstekende administratieve en organisatorische ondersteuning, zodat de advocaten zich volledig kunnen richten op hun juridisch inhoudelijke kwesties. Juist met jouw ideeën kun je meer structuur aanbrengen binnen de sectie en een belangrijke bijdrage leveren aan een fijne werksfeer.


Wat ga je doen?

 • Het proactief bijhouden van agenda’s, dossiers en cliëntenbestanden
 • Bewaken van actiepunten en deadlines
 • Verwerken van correspondentie
 • Ondersteunen bij facturatie
 • Assisteren bij het gereedmaken van processtukken
 • Organiseren van on- en offline bijeenkomsten, voorbereiden van presentaties en contact onderhouden met het reisbureau voor zakenreizen
 • Algemene ondersteunende werkzaamheden
 • Deelnemen aan project(groep)en

Job requirements

Hoe ziet onze ideale kandidaat eruit? Jij…

 • hebt een positieve houding en het vermogen om eigenaarschap en verantwoordelijkheid te nemen over de uit te voeren taken. Je neemt initiatief en zorgt dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om te kunnen excelleren.
 • bent punctueel en stelt de juiste prioriteiten.
 • functioneert goed in een (soms hectische) omgeving waarin je snel moet schakelen.
 • bent een kei in MS Office (vooral Outlook, Word en Teams, en waar mogelijk Excel en PowerPoint) en/of Microsoft 365.
 • beschikt over uitstekende Nederlandse en goede Engelse taalvaardigheden.
 • bent 32-40 uur beschikbaar.
 • hebt ervaring op secretarieel gebied.

Bekend zijn met de advocatuur is een pre maar niet noodzakelijk; je krijgt de tijd om ingewerkt te worden en je de werkzaamheden eigen te maken.

Wie zijn wij?
AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 475 advocaten, fiscalisten, notarissen, business- en office support in Nederland, België en Luxemburg. Dankzij de ondersteuning van in totaal ongeveer 70 assistenten kunnen wij als kantoor onze cliënten optimale dienstverlening bieden.


Wat biedt AKD jou?

Een uitdagende functie binnen een professionele organisatie met een hoog ambitieniveau. Het salaris is, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring, tussen € 2.427 en € 3.843 bruto met 27 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling. Groeiperspectief in salaris(schalen) is aanwezig.

Daarnaast bieden wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een pensioenregeling, vakantie-uitkering, laptop, smartphone en een mobiliteitsplan. Vanaf jouw eerste werkdag kun je aan de slag met een opleidingsprogramma dat je zelf kunt samenstellen.

Onze Eindhovense vestiging heeft een bedrijfsrestaurant, biedt voldoende gratis parkeergelegenheid en is bereikbaar met het OV. We streven ernaar om zoveel mogelijk met elkaar op kantoor samen te werken, regelmatig te borrelen en uitjes te organiseren. Wel zo gezellig!

Diversiteit en inclusiviteit
AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.
Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (op basis van het juridisch screeningsprofiel) maakt deel uit van de procedure.

Details

Eindhoven, Netherlands
€2,427 - €3,843 per month
Office Support

or