Skip to content

Secretarieel-notarieel medewerker / Office assistant notariaat Eindhoven

Eindhoven, Noord-Brabant, Netherlands€1,976 - €2,814 per monthOffice Support

Position

Wie ben jij?
Ben jij proactief, accuraat en stressbestendig én lijkt het je interessant jezelf verder te ontwikkelen binnen een top 10 advocaten- en notariskantoor van Nederland? Mooi!

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een energieke assistant voor het notariaat


Voor de vakgroep Ondernemingsrecht zoeken wij ter uitbreiding van het team een nieuwe kracht voor langere tijd. Jij houdt je als Assistant General Support & Hospitality (AGS&H) bezig met de ondersteuning van onze collega’s op het notariaat en werkt hiervoor nauw samen met de vaste secretaresse. Je legaliseert diverse documenten, legt dossiers aan, zorgt voor het passeren van akten en regelt het nawerk zoals wijzigingen doorgeven aan de Kamer van Koophandel.

Een beknopte omschrijving van wat je zoal gaat doen, we vertellen je graag meer! In de functie komt het erop neer dat de assistant zorgt voor uitstekende administratieve en organisatorische ondersteuning, zodat het notariaat zich zo goed mogelijk met vakinhoudelijke kwesties kan bezighouden en geen deadline mist.

Job requirements

Hoe ziet onze ideale kandidaat eruit? Jij…

  • bent een kei in organiseren en ontzorgen;
  • beschikt over minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;
  • bent gemotiveerd voor de zakelijke dienstverlening. Je functioneert goed in een omgeving waar je snel moet schakelen en waar je hoge kwaliteit na dient te streven;
  • beschikt over uitstekende Nederlands taalvaardigheid en beheerst ook het Engels;
  • hebt kennis van MS Office (zoals Outlook, Word, Teams en Excel) en/of Microsoft 365;
  • bent 32 uur beschikbaar;
  • hebt ervaring op secretarieel en/of juridisch administratief gebied door werk of studie (zoals Schoevers). Bekend zijn met het notariaat is een pré maar niet noodzakelijk; we leren je graag meer. 


Wie zijn wij?

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 475 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in Nederland, België en Luxemburg. Aan onze cliënten kunnen wij optimale dienstverlening bieden door de ondersteuning van (in totaal) ongeveer 70 assistants. Een impressie van wat voor mensen er bij ons werken en hoe ons jaarlijks kantoorfeest AKDay eruitziet? Volg ons dan op LinkedIn en Instagram.

Wat biedt AKD jou?

Een aanstelling voor de duur van minimaal een jaar binnen een professionele organisatie met een hoog ambitieniveau. Het salaris is, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring, tussen 1.976 en € 2.814 bruto met 27 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling. Groeiperspectief in salaris(schalen) is aanwezig.

Daarnaast bieden wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een pensioenregeling, vakantie-uitkering, laptop en een aantrekkelijk mobiliteitsplan. Bovendien kun je vanaf jouw eerste werkdag aan de slag met een opleidingsprogramma dat je zelf kunt samenstellen.

Onze Eindhovense vestiging heeft een bedrijfsrestaurant, biedt voldoende gratis parkeergelegenheid en is met het OV bereikbaar. We streven ernaar om zoveel mogelijk met elkaar op kantoor samen te werken, regelmatig te borrelen en uitjes te organiseren. Wel zo gezellig!

Diversiteit en inclusiviteit

AKD schenkt aandacht aan het versterken van Diversity, Equality and Inclusion (DEI). Iedereen mag bij ons zichzelf zijn en wij schenken aandacht aan ieders talent. 

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (op basis van het juridisch screeningsprofiel) maakt deel uit van de procedure.

Details

Eindhoven, Netherlands
€1,976 - €2,814 per month
Office Support

or