Skip to content

Specialist Partner Service Bureau

Rotterdam, Zuid-Holland, NetherlandsBusiness Support - Finance

Position

AKD is een van grootste advocaten-, notaris-, en belastingadvieskantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. In totaal werken we samen met ruim 500 professionals en hebben wij kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Brussel en Luxemburg.

Ben jij iemand die accuraat werkt en het leuk vindt om in de zakelijke dienstverlening actief te zijn? Dan hebben wij een mooie functie voor jou als Specialist Partner Service Bureau. 


Binnen het Partner Service Bureau worden de B.V. administraties van onze Equity Partners gevoerd. De werkzaamheden bestaan uit de volledige administraties inclusief het samenstellen van de jaarrekeningen. Daarnaast speel je een prominente rol bij het onboarden van nieuwe Equity Partners, adviseer je op financieel-administratief terrein en fungeer je als brugfunctie tussen de Equity Partners en hun fiscale adviseurs.


Het hele finance team bestaat momenteel uit 22 professionals die werkzaam zijn in de teams Credit Control, Billing, Accounts Payable/Receivable, Payroll en een Partner Service Bureau. Het team houdt zich daarnaast ook bezig met het optimaliseren van processen. Doordat er in steeds grotere mate gedigitaliseerd wordt, is kennis van automatisering een must.

Word jij hier enthousiast van? Wij verwelkomen jou graag in ons team!

Job requirements

Onze ideale kandidaat voor deze rol:

  • minimaal 4 jaar werkervaring, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening;
  • werkervaring binnen een partner service bureau is een pré;
  • beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • heeft goed cijfermatig inzicht en werkt accuraat;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 


Van AKD krijg jij:

Een interessante baan in een team met enthousiaste collega’s. We bieden jou volop ontwikkelmogelijkheden en een mooi arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan 27 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband), pensioenregeling, ruime voorzieningen aan thuiswerkmiddelen, en reiskostenvergoeding. En vanaf jouw eerste werkdag kun jij aan de slag met jouw eigen opleidingsprogramma, wat je zelf kunt samenstellen. Deze positie heeft ons kantoor in Rotterdam als standplaats. We werken deels op kantoor, gedeeltelijk vanuit huis.


Geïnteresseerd?
Upload dan je motivatiebrief & CV. En wil je meer weten, neem gerust contact op met onze recruitmentafdeling via recruitment@akd.nl.  

Diversiteit en inclusiviteit
AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.

Een uitgebreide pre-employment screening maakt onderdeel uit van onze procedure. 

Details

Rotterdam, Netherlands
Business Support - Finance

or