Skip to content

Studentstage (advocatuur, notarieel en fiscaal)

On-site
  • All offices, Noord-Holland, Netherlands
€850 per month

Position

Ben jij er klaar voor om jouw juridische kennis te toetsen in de praktijk? Dan is een student-stage iets voor jou! AKD heeft het hele jaar door op alle zes vestigingen plek voor student-stagiaires. Een student-stage bij ons is een mooie kans om kennis te maken met het werken binnen de advocatuur, het notariaat of de fiscale praktijk, en meer in het bijzonder om de dynamiek binnen een full service BeNeLuxkantoor met ruim 500 medewerkers te ervaren.


Wat zul je gaan ervaren als student-stagiaire?

Tijdens je stage leer je onder andere juridische memo’s schrijven en vraagstukken van onze cliënten interpreteren. Bovendien ervaar je hoe we binnen AKD (multidisciplinair) met elkaar samenwerken. Je krijgt te maken met alles wat er speelt binnen jouw vakgroep en de vestiging waar je stage loopt.


Je wordt inhoudelijk en persoonlijk begeleid door één van onze student-stagecoördinatoren, met wie je ook op de kamer zit. Bij AKD werken we in hechte teams en de deur staat altijd voor elkaar open. We lachen samen, vieren successen en steunen elkaar. Vanaf dag één ben je onderdeel van AKD en bieden we jou de volledige experience. Hieronder valt ook een uitgebreide onboarding en een afsluitende borrel, die elke laatste vrijdag van de maand plaatsvindt en rouleert qua vestiging.


Tijdens je student-stage bij AKD draai je twee maanden fulltime mee in onze dagelijkse praktijk. Je ontvangt een bruto vergoeding van €850 per maand.

Job requirements

Voor wie is een student-stage bij AKD?

Zit jij in de afrondende fase van je bachelor Rechtsgeleerdheid, bachelor Notarieel recht of bachelor Fiscaal recht / Fiscale economie of ben je gestart met een juridische master (WO), en wil je gaan onderzoeken of de advocatuur, het notariaat of de fiscale praktijk iets voor jou is? Leg je – net als alle AKD’ers – de lat hoog voor jezelf? Dan maken we graag kennis met jou! Overigens kun je ook binnen drie maanden nadat je bent afgestudeerd nog stage lopen bij ons.


Wil je een student-stage bij AKD komen lopen?

Vul onderstaande gegevens in en geef daarbij ook aan welke vakgroep/vakgroepen jouw voorkeur heeft/hebben. De motivatie hiervoor zien wij graag terug in jouw brief. Vermeld in je brief ook in welke periode jij stage zou willen lopen. We zien jouw sollicitatie met plezier tegemoet!


Na een papieren selectie volgt één sollicitatiegesprek met onze Campus Recruiter en een student-stagecoördinator.  Verder maakt een uitgebreide pre-employmentscreening onderdeel uit van onze (selectie)procedure.


AKD schenkt aandacht aan het versterken van Diversity, Equality and Inclusion (DEI). Iedereen mag bij ons zichzelf zijn en wij schenken aandacht aan ieders talent.

Details

  • All offices, Netherlands
€850 per month
Student

or