Skip to content

Transport & Trade Experience

On-site
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands

Position

Masterclass Transport & Trade

Je bent bachelor- of masterstudent rechten en ambieert een positie in de top van de advocatuur. Je hebt je zinnen gezet op een internationale procespraktijk en hebt interesse in verbintenissenrecht, beslag- en executierecht en internationaal privaatrecht. Je hebt belangstelling voor de wereld van haven, handel, logistiek en vervoer. Je bent gedreven, doortastend en kan presteren onder druk; jouw grenzen eindigen niet bij de rand van jouw bureau. Moeiteloos verdiep jij je in de wereld van cliënten, zodat je de best mogelijke oplossing kan bieden.


Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Op 16 mei 2024 vindt de jaarlijkse Transport & Trade Experience plaats op ons kantoor in Rotterdam. Deze ééndaagse uitdagende masterclass geeft een uniek kijkje in de keuken van AKD. Op deze dag zul je ervaren hoe het is om deel uit te maken van de dynamische en internationale Transport & Trade praktijk. We sluiten de dag af met een borrel en diner met uitzicht op de Maas! Gedurende de dag zul je de mogelijkheid krijgen om op informele wijze met de advocaten van de vakgroep kennis te maken.

Job requirements

Meld je uiterlijk 26 april 2024 aan via de ‘apply’ knop.


Wij ontvangen graag:

  • CV
  • Cijferlijsten
  • Korte motivatie (10-15 regels)

Na een selectie op basis van de bovenstaande stukken, word je uitgenodigd voor de T&T Experience. 


Heb je vragen? Neem contact op met Ezra Bouwense +31 6 31 13 45 40 (Campus Recruiter), of Bram Pos +31 6 31 13 45 15 (Advocaat Transport & Trade).

Details

  • Rotterdam, Netherlands
Student opportunities

or